Zwycięzcą, Sports Arena Slam Dunk Conest, który odbył się wczoraj w Rumini został mierzący 182 cm wzrostu Rosjanin Alexander "Shal" Shalygin. Pokonał on w finale nie mniej rewelacyjnego Francuza, reprezentującego ekipę dunkerską Skydelegation, Touraisa Loica (182 cm). Tak oto zakończyły się nieoficjalne dunkerskie mistrzostwa Europy. W komentarzach znajdują się nieco starsze klipy promocyjne obu finalistów oraz materiał z rozgrzewki wszystkich dunkerów przed konkursem. Na resztę materiałów przyjdzie nam zapewne jeszcze trochę poczekać. Zapraszam.
Ostatnio zmieniony przez B-X 2009-08-30, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
gratulacje slashu nawet juz za te paki co pokazales na rozgrzewce :] sam wystep w takim konkursie to juz wielki prestiz a mi sie wydaje ze pokazales co nieco :] jak tak po rozgrzewce patrze , a co do shala to z tego co widze to on ma mocno zryty dekiel kazda paka z glowa przy obreczy.... damnnn
_________________ kazdy by oddal wszystko za ta chwile ktora dunkerzy maja w powietrzu , ja mam namiastke tego
www.dogged.pl - Oficjalny Sklep Spaldinga! Piłki, stroje i akcesoria koszykarskie!
_________________ "Parę lat remu żyłem akcjami z boiska. Bywało, że bywało nas 30'stu nas tam i freestyle. Nawet jak zima zapierała nam dech, przez lata ta ekipa się nam posypała jak śnieg."