Poprzedni temat :: Następny temat
Nike Air Zoom LeBron IV
Autor Wiadomość
Wonder
SB Admin

Wysłany: 2008-11-26, 01:07   Nike Air Zoom LeBron IV

darmowy hosting obrazków

Nike Air Zoom LeBron IV – Łyżwa ponownie ma się czym chwalić – teraz, czas popracować nad wagą

Niezwykłe LeBrony IV są poezją w formie buta. To także pierwsze buty od dawna, które wywołały u mnie emocje na sam ich widok, ale LeBrony to coś więcej niż „okładka”. Podstawę stanowi technologia Foamposite, która tak naprawdę jest bardziej metodą produkcji niż osobną technologią. Każdy kto nosił buty oparte na tej technice wie, że zapewniają unikalne dopasowanie i suport. Ale LeBrony IV idą krok dalej, mieszając Foam z najnowszym dzieckiem Nike – Free. Tworzy to coś nazwane przez speców Flexiposite i pozwala z LeBronów IV uczynić najbardziej bezpieczne, wspierające i dające pewność buty w jakich kiedykolwiek grałem. Niestety daje to nam także najcięższe buty w jakich kiedykolwiek grałem. Co prawda ich niesamowite dopasowanie i dynamika tworzy wrażenie lekkości, ale waga nie kłamie i po długim dniu gry, twoje nogi odczują tą dodatkowy bagaż, chyba że jesteś „mutantem” pokroju LeBrona. Jak wiadomo, dobrze być Królem, a przynajmniej, być zbudowanym jak on. W przeciwnym wypadku buty te mogą nie być odpowiednim wyborem dla ciebie. Kilka detali: LeBron IV są zbudowane na nowej bazie, która zapewnia znacznie lepsze dopasowanie palców niż starszy Foampositea, ale aby zapobiec otarciom wzdłuż ścięgna Achillesa, trzeba śmigać w skarpetkach co najmniej do kostki.

Dla: Duzi gracze z dynamiczną grą

Techniczne elementy: Góra „Flexiposite” z paskiem na rzep wokół kostki, wewnętrzny „bucik”, gruba wkładka z jednostką Zoom Air, inspirowany Nike Free, phylonowy „kosz na stopę” z wypustkami, podeszwa zrobiona z przepuszczającej światło gumy i wstawek z twardej gumy

Ocena: 5-

Komfort i odpasowanie 5/5

Amortyzacja 5/5

Wsparcie kostki 5/5

Przyczepność 5/5
Harlem 77 Opole 2008/09 DVD
Speedballin' 2 DVD
Ścieżka dźwiękowa filmu Streetballers na CD

kicuszik

Wysłany: 2010-06-01, 22:05   

Mam pytanie ? Ktoś podpowie Gdzie dostanę te buty w kolorze czarno-białym ?
Szukałem Na internecie nic nie znalazłem , a z ebaya troche przesyłka kosztuje . dzieki ; d.

Odpowiedz do tematu